Zoek
Terug gaan

UPDATE: Onze bakkerij en het Corona Virus

UPDATE: Onze bakkerij en het Corona Virus

Lieve klanten,

We gaan nog een stapje verder in het aanscherpen van de maatregels rondom Corona in onze winkels en dat betekent het volgende;

- Er zijn plastic schermen geplaatst op de toonbank die zowel u als ons personeel beschermt voor eventueel besmettingsgevaar.
- Er mogen maar max. 2 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn.


Verder willen we al onze klanten allemaal ontzettend bedanken voor het begrip en de actieve bijdrage in deze ongewone situatie.

We doen onze uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van de behoefte in brood en aanverwante producten.


De maatregelen gelden nog steeds!

> Kom ALLEEN naar onze winkels om uw brood te halen, zo kunnen we voorkomen dat er (hopelijk) niet al te veel mensen buiten moeten wachten.
> Diegene die buiten wacht, wordt ook gevraagd om gepaste afstand te houden van de andere aanwezigen, u wordt zo snel mogelijk geholpen.
> Denk a.u.b. aan het betalen met pinpas om contacten te vermijden.
Dankjewel voor jullie begrip en medewerking!

** TIP **
Kijk en vraag om u heen of er ouderen in uw buurt zijn die wellicht een broodbestelling hebben, neem deze dan voor hen mee. Alle kleine beetjes helpen om zo deze zware periode samen goed door te komen. Sterkte voor iedereen en zorg goed voor uzelf en anderen.
Tot snel!